De kunst van eenvoud in het barbecueën en bakken bespreken we vandaag met Mitchel. De lekkerste vleesgerechten komen voorbij en je mond zal ervan gaan watertanden. Heb jij weleens een pulled chicken kroket of een hamburger croissant gema ...
Gesprekken over koken, bakken, barbecueën en lekker eten in een ontspannen sfeer en met een lichte nadruk op kruiden en specerijen. Presentatie door Marc de Groot.
De kunst van eenvoud in het barbecueën en bakken bespreken we vandaag met Mitchel. De lekkerste vleesgerechten komen voorbij en je mond zal ervan gaan watertanden. Heb jij weleens een pulled chicken kroket of een hamburger croissant gema ...
Met Pasen heeft het niets te maken, maar met Maarten bespreken we wel een aantal heel verrassende gerechten om op de barbecue te maken. Wat dacht je van stroopwafels? Of warme broodjes? Maarten is een groot fan van de Big Green Egg barbe ...
Het is zover, de eerste mannelijke gast is er ;). Met Rutger praten we over het maken van de lekkerste pizza's, zelf ijs maken en waarom het gebruiken van de beste ingrediënten essentieel is voor een geslaagde maaltijd. En wist je da ...
Deze week bespreekt Marc het bourgondische leven in Brabant met Mieke van smiekkookt. Lekkere hamburgers, waarom 40 loempia's gewoon te veel is en de Smash burger met BBQ saus en loads of goodness komen voorbij. Daarnaast leggen we M ...
Gezond koken en bakken kan ook enorm lekker zijn, zo leren we vandaag in gesprek met Fem. Zo lekker zelfs, dat je zou kunnen ontbijten met een heerlijke cheesecake! Fem heeft een grote passie voor gezonde baksels en daar hebben we het ui ...
Vandaag gaat Marc in gesprek met Caroline over waarom koken met kruiden en specerijken. Waarom koken voor anderen zo leuk is? Je hoort het in de podcast van vandaag. Verder komt het gebruik van kruidenmixen in gerechten waar ze niet voor ...
We ontdekken vandaag samen met Karen van der Laan dat het een kleine wereld is in het landschap van food influencers. Daarnaast leren we over koken met de instant pot, die maar liefst 52 functies heeft en Karen vertelt ons over haar favori ...
Vandaag gaan we in gesprek met Anne-Marie Otter, de vrouw achter het populaire blog My Happy Kitchen. Onlangs vierde ze het 10-jarig bestaan van het blog. We hebben het over koken met kruiden, een specerijen tour in Java, bakken voor ander ...
In deze tweede aflevering van SpiceCast gaan we in gesprek met Jessica om met haar te praten over de passie voor komen, vegetarisch eten en het tegengaan van voedselverspilling. SpiceCast is een productie van Spice Rebels, het leukste kruid ...
Daar zijn we dan met de eerste aflevering van SpiceCast! We nemen je mee in de keuken van Bianca, onze eerste gast in deze show. Wat is er zo leuk aan koken en hoe geef je een gerecht nu net dat beetje extra? Je hoort het hier. SpiceCa ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.