Aflevering Familiegevoel En Gangmaker

· Aflevering van de podcast: Schaatsinside

In de zevende aflevering van de Sportnieuws-podcast Schaats Inside schuiven dit keer Dai Dai N'tab en Sebas Diniz. De ploeggenoten van Team IKO X2O blikken in Thialf vooruit op het nieuwe seizoen en gaan dieper in op enkele lastige dilemma's.

N'tab vindt dat er ten opzichte van andere schaatsteams bij Team IKO X2O meer sprake is van een 'familiegevoel'. "Door Martin ten Hove en Erwin ten Hove, de twee broers die de ploeg ooit hebben opgezet, voel je gewoon dat er echt wel een familiesfeer hangt. Het is allemaal ietsjes minder commercieel ingestoken," Eerder waren Marijke Groenewoud & Jorrit Bergsma (Team Albert Heijn Zaanlander), Michel Mulder & Michel Butter (Team Novus), Merijn Scheperkamp & Beau Snellink (Team Essent), Sjinkie Knegt (TeamNL Shorttrack), Jenning de Boo & Stefan Westenbroek (Team Reggeborgh), Marijke Groenewoud & Jorrit Bergsma (Team Albert Heijn Zaanlander) en Femke Kok & Marrit Fledderus (Team Reggeborgh) al te gast. De presentatie is in handen van Bram Smallenbroek en Johan Boef.   See omnystudio.com/listener for privacy information.

Schaatsinside

Schaatsinside

Gemaakt door: Sportnieuws.nl Eerste aflevering: 02-10-2024

De podcast Schaatsinside heeft in totaal 8 afleveringen

Vorige aflevering

Vriendinnen in de schaatswereld

Vriendinnen in de schaatswereld

Maker: Sportnieuws.nl Datum: 15-10-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Familiegevoel en gangmaker

Schaatsinside · 17-10-2024

00:00 00:47:03