????????? Humus & Hortense, een bijzonder restaurant in een prachtig Art Nouveau pand in hartje Brussel waar Nicolas Decloedt kookt en Caroline Baerten als mixologist een lans breekt voor non-alcoholische dranken als mocktails en ook ijvert voor andere aandacht voor de gastvrouw. Wat een mooie mensen gepassioneerd door de Botanische Keuken. Hun paden kruisten en het was meteen 'koekenbak', zij dat het deeg plantaardig is. "Samen met botanist-wild farmer Dries Delanote (Le Monde des Mille Couleurs), voedingswetenschapper Maxime Willems (Proef!), Steven Desair (Eatmosphere) en een internationaal team van jonge chefs, vormen ze een food collectief dat geleid wordt door duurzame principes, een zero-waste en circulaire benadering van het voedingssysteem en een liefde voor regeneratieve landbouw" ?????Deze podcast is een productie van Sabine Goethals- host & founder Satellite Gourmet, inspirerend & informerend! Support this podcast by podvertising your business, brand or product! Sterke online marketing! Betaalbaar kwalitatief adverteren! Marketing en ligne efficace ! Campagne de médias sociaux ! Une publicité de qualité à un prix abordable.
Gemaakt door: Sabine Goethals Eerste aflevering: 29-03-2022
De podcast Satellite Gourmet heeft in totaal 153 afleveringen
Maker: Sabine Goethals Datum: 10-10-2024
Maker: Sabine Goethals Datum: 14-11-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.