??We weten wie Sam D'Huyvetter is! ?? Samen met Gilles Bogaert en Jordin Michiels runt hij een van zijn gastronomische concepten Bar Bask (Baskische keuken) in Gent. Sam stond mee aan de wieg van Fourchette en nu neemt hij deel als chef aan het gastronomische event, samen met Gilles en Jordin op 27, 28, 29 mei in Gent. Sam antwoordt op enkele richtvragen en zo ontdekken we wie Sam écht is en wat het verhaal van Bar Bask is. www.barbask.be www.thisfourchette.be productie & storytelling: sabine goethals door viewfalls.be organisatie fourchette: wemakeyouhappy.be ??Support this podcast by podvertising your business, brand or product! Sterke online marketing! Sociale Media Campagne! Je steun de missie van Satellite Gourmet! Betaalbaar kwalitatief adverteren. ??
Gemaakt door: Sabine Goethals Eerste aflevering: 29-03-2022
De podcast Satellite Gourmet heeft in totaal 153 afleveringen
Maker: Sabine Goethals Datum: 25-04-2023
Maker: Sabine Goethals Datum: 02-05-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.