??Het product uitpuren met respect voor de lokale producent?? ??Werken met opgelegde producten is niet mijn ding ?? ??Ik ben trots op mijn onafhankelijkheid als chef?? Pieter Lonneville is chef van Tête Pressée, een restaurant & traiteurwinkel in Brugge. Hij werkt het liefst met producten van leveranciers uit de buurt. Puur. Dagvers. Kwaliteitsproducten die artisanaal worden gekweekt, geteeld of gevangen. Hij zet zijn gasten aan de eettafel en baat ook een eetwinkel uit. Je kan ook zitten aan de 'eettoog' van Tête Pressée waar je culinaire nostalgie beleeft. Je ziet Pieter en zijn team altijd aan het werk in de open keuken. Wie is Pieter Lonneville ? Hoe is hij terecht gekomen in het vak waarvoor hij grote passie heeft. Hoe eigenzinning en trouw is Pieter aan zijn eigen filosofie. Dit en nog veel meer in eps. 7 van deze podcast. www.tetepressee.be ??Support this podcast by podvertising your business, brand or product! Sterke online marketing! Sociale Media Campagne! Je steun de missie van Satellite Gourmet! Betaalbaar kwalitatief adverteren. ??
Gemaakt door: Sabine Goethals Eerste aflevering: 29-03-2022
De podcast Satellite Gourmet heeft in totaal 153 afleveringen
Maker: Sabine Goethals Datum: 27-11-2022
Maker: Sabine Goethals Datum: 04-12-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.