Chocolade is Emotie! Cacao Vakmanschap! Bean to Bar! Het is zijn maar enkele van de basisprincipes van Het Huis Pierrre Marcolini. Maar wie is Pierre? Wat is voor hem het belangrijkste in zijn vak? Wat is de toekomst van onze Belgische Chocolade? Dat en veel meer in deze 1ste aflevering van het nieuwe seizoen! Audio : Franstalig / Videopodcast= Nederlands ondertiteld, via Satelitte Gourmet.com/ YT Le chocolat, c'est de l'émotion ! L'artisanat du cacao! Bean to Bar! Ce ne sont là que quelques-uns des principes fondateurs de la Maison Pierrre Marcolini. Mais qui est Pierre ? Qu'est-ce qui est le plus important pour lui dans sa profession ? Quel est l'avenir du chocolat belge ? Et bien d'autres choses encore dans ce premier épisode de la nouvelle saison du Satellite Gourmet Podcast. Deze podcast is een productie van Viewfalls.be
Gemaakt door: Sabine Goethals Eerste aflevering: 29-03-2022
De podcast Satellite Gourmet heeft in totaal 153 afleveringen
Maker: Sabine Goethals Datum: 01-09-2022
Maker: Sabine Goethals Datum: 22-09-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.