Koken doen we allemaal weleens, of we er nou aanleg voor hebben of niet. Maar hoe bewust zijn we ons van de wetenschappelijke processen die aan de basis liggen van de heerlijk gebakken aardappels of perfect gekarameliseerde uien op ons bord? Henok Tesfai en Mariël Doedens hadden het zondag over het koken van aardappels, sous vide en de wereld van de moleculaire gastronomie met Jan Groenewold. Jan is een fysische chemicus met een liefde voor lekker eten, en helpt als co-auteur van het boek 'Keukenlab' mensen beter te koken met wetenschap. Pak een lekker bord met eten, en luister de uitzending nu terug!
Gemaakt door: Radio Swammerdam op AmsterdamFM Eerste aflevering: 08-05-2022
De podcast Radio Swammerdam heeft in totaal 377 afleveringen
Maker: Radio Swammerdam op AmsterdamFM Datum: 06-06-2021
Maker: Radio Swammerdam op AmsterdamFM Datum: 20-06-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.