Jan van Lissum en Hans van de Meeberg praten met Cas Kratz, de hoofd sommelier van Spectrum**. Over de verschillen in werken bij Auberge Jean & Marie en nu bij Spectrum. Hoe uitdagend het werken is met de chef, Sidney Schutte, die de moeilijkste gerechten voor pairing verzint. Hoe Cas de 'klassieke' wijnkaart transformeerde naar een uitdagende en onderscheidende wijnkaart, zelfs met natuurwijnen en dat bij een 5 sterren hotel als het Waldorf Astoria Amsterdam. Hoe ervaren de veelal internationale gasten dit.
Gemaakt door: Jan van Lissum, Hans van de Meeberg & Roderick Ros Eerste aflevering: 25-03-2022
De podcast PROEFCAST over wijn & proeven heeft in totaal 15 afleveringen
Maker: Jan van Lissum, Hans van de Meeberg & Roderick Ros Datum: 22-02-2022
Maker: Jan van Lissum, Hans van de Meeberg & Roderick Ros Datum: 29-09-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.