De Italiaan Pellegrino Artusi schreef De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten, en bracht dit in 1891 uit. Het werd een bestseller en staat in bijna heel Italië op de boekenplank. Wie was deze man, en hoe kwam het bestverkopende kookboek van Italië tot stand? Saskia Balmaekers, schrijfster en oprichter van de blog Ciao tutti, schreef over hem Het perfecte recept, de eerste Nederlandse biografie in romanvorm. Ze is te gast.
Gemaakt door: NPO Radio 1 / VPRO Eerste aflevering: 29-11-2019
De podcast OVT Fragmenten podcast heeft in totaal 1960 afleveringen
Maker: NPO Radio 1 / VPRO Datum: 15-12-2024
Maker: NPO Radio 1 / VPRO Datum: 29-12-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.