Zijn wij ons brein? Of zijn we ook eigenlijk onze darmen? Hoe bepaalt ons eten hoe we ons voelen? En waarom kom je van light producten eerder aan dan dat je afvalt? In deze aflevering gaan wij in gesprek met twee experts op het gebied van voeding en het brein: dr. Esther Aarts dr. Garmt Dijksterhuis. Esther is hoogleraar en hoofdonderzoeker van de Food & Cognition-groep van de Radboud Universiteit. Garmt, verbonden aan de Universiteit van Utrecht, is auteur van het boek ‘Hoe smaakt het?’, over het grote belang van psychologie bij proeven, ruiken en voedselkeuze.
Gemaakt door: Brein in Beeld Eerste aflevering: 25-03-2022
De podcast Over de Kop heeft in totaal 10 afleveringen
Maker: Brein in Beeld Datum: 26-06-2023
Maker: Brein in Beeld Datum: 24-07-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.