Welkom allemaal bij deze nieuwe aflevering van de Onganse podcast! Ik ben Kim Uding, jullie nieuwe host van dit seizoen. In deze aflevering stellen een aantal onganse leden zich aan jullie voor, zij zullen 2 vragen voor jullie beantwoorden. Ze gaan jullie vertellen over dingen die ze heel graag nog eens zouden zien of doen tijdens de carnaval en beschrijven hun ervaring van de sfeer binnen hun onderafdeling en de vereniging in zijn algemeen. De aflevering duurt maar 11 minuten, ondanks dat er natuurlijk genoeg te vertellen valt over onze vereniging. Ik verwijs daarom tijdens deze podcast een aantal keren naar onze ??website??, op deze manier heb je toch toegang tot alle informatie. Wil je dus graag verder lezen over bijvoorbeeld de geschiedenis van de vereniging of over onze onderafdelingen? Ga dan naar ????onganse.nl/???? En wil je nou graag een keer carnaval met ons komen vieren? Ga dan naar ????onganse.nl/tickets/???? Deze podcast is de vijfde in een reeks van maar liefst 14 afleveringen van 11 minuten, lekker carnavalesk vind je niet? Iedere donderdag om 11 over 11 zal er een nieuwe podcast worden geüpload. In de komende afleveringen staan steeds een aantal vragen centraal waar verschillende van onze leden op zullen gaan antwoorden. Heel erg bedankt voor het luisteren naar deze podcast! Vond je het nou leuk om te luisteren naar deze podcast? Zou je deze dan willen liken en delen op Instagram en Facebook? De onganse heeft ook ??Instagram?? en ??Facebook??, daar kun je ons dus volgen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Luisteren jullie volgende week weer? Tot dan!
Gemaakt door: CV Onganse Eerste aflevering: 30-12-2023
De podcast On-ganse Podcast heeft in totaal 14 afleveringen
Maker: CV Onganse Datum: 07-12-2023
Maker: CV Onganse Datum: 21-12-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.