Betty Van Bokhoven-Van Enst en Pascal Jalhay over zíjn ode aan de Indische keuken Baru Belanda; culinair journalist Hassnae Bouazza van Aicha Qandisha bespreekt haar band met de Indische keuken; Azië-specialist Soesja Hu test kroepoek. Pres ...
Mangiare! zet zichzelf neer als ‘het lekkerste programma op de radio’. Petra Possel praat op NPO Radio 1 aan de keukentafel met gasten over koken, eten en culinaire belevingen. Als je van eten en drinken houdt, is luisteren naar dit programma een goed idee. Kun je niet mee luisteren op het moment dat het wordt uitgezonden? Geen probleem: het programma wordt ook als podcast aangeboden. Neem een abonnement en mis niets meer van je favoriete programma over eten en drinken. Luister naar de passievolle verhalen van auteurs, chefs en gasten uit alle culturen over het culinaire leven. Een prima podcast om rond etenstijd of lunchtijd aan te zetten.
Betty Van Bokhoven-Van Enst en Pascal Jalhay over zíjn ode aan de Indische keuken Baru Belanda; culinair journalist Hassnae Bouazza van Aicha Qandisha bespreekt haar band met de Indische keuken; Azië-specialist Soesja Hu test kroepoek. Pres ...
Nils Koster over zijn boek Kaas uit eigen keuken; Man met de microfoon Chris Bajema reist op klimaatneutrale wijze de wereld rond; chef en culinair journalist Hilary Akers bespreekt het klassieke gerecht gebraden kip en jongste bediende Ja ...
Dosia Brewer over haar boek Dosia bakt vegan; culinair journalist Jacques Hermus schuift aan; bartender Jeroen Scheerman proeft cocktails en charmante assistente Francien Knorrringa behandelt een inzending van onze wedstrijd Nachteten waar ...
Barista Merijn Gijsbers over het Amsterdam Coffee Festival; kookboekenschrijver & voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt Melk van Mark Kurlansky en jongste bediende Jannekee Kuijper kookt uit dit boek. Verder blikken we ...
Vincent Wijers is kok in een verzorgingshuis; culinair journalist Bianca Tan over eten voor ouderen; olie- en azijnkenner Manfred Meeuwig proeft paté en charmante assistente Francien Knorrringa behandelt een inzending van onze wedstrijd Nac ...
Yana Foqué over Riccetario Imaginato; culinair journalist en chef Hilary Akers bespreekt gegrilde kip; jongste bediende Jannekee Kuijper maakt een versie van dit gerecht en verslaggever Chris Bajema spreekt met celebrity-chef Yotam Ottoleng ...
Reinier Spreen over De Taal van Smaak; culinair journalist Jacques Hermus schuift aan; patissier-boulanger Hans Heiloo van The Bakery Institute proeft botercrème en charmante assistente Francien Knorrringa behandelt een inzending van onze ...
Culinaire duizendpoot Janny van der Heijden over de finale van Heel Holland Bakt en nog veel meer; kookboekenschrijver & voormalig restaurant-recensent Karin van Munster bespreekt The German Cookbook van Alfons Schuhbeck en jongste bediende ...
Chef Dick Soek van de Piloersemaborg in Den Ham (Groningen) over koken met producten uit eigen omgeving; culinair journalist Hassnae Bouazza van Aicha Qandisha bespreekt haar favoriete vrouwelijke chefs; eigenaar Soesja Dun Hu van Toko Dun ...
Tv-kok Hugo Kennis over het nieuwe dagelijkse programma op 24Kitchen Wat eten we vandaag?; Man met de microfoon Chris Bajema ging naar restaurant Yerba in Amsterdam waar ze groente als basis kiezen; chef en culinair journalist Hilary Akers ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.