Janneke Vreugdenhil over De Bijbel Van De Nederlandse Keuken; Jacques Hermus met drie verschillende sauzen bij vis en charmante assistente Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van onze wedstrijd Je bent zelf een taart waarin lu ...
Mangiare! zet zichzelf neer als ‘het lekkerste programma op de radio’. Petra Possel praat op NPO Radio 1 aan de keukentafel met gasten over koken, eten en culinaire belevingen. Als je van eten en drinken houdt, is luisteren naar dit programma een goed idee. Kun je niet mee luisteren op het moment dat het wordt uitgezonden? Geen probleem: het programma wordt ook als podcast aangeboden. Neem een abonnement en mis niets meer van je favoriete programma over eten en drinken. Luister naar de passievolle verhalen van auteurs, chefs en gasten uit alle culturen over het culinaire leven. Een prima podcast om rond etenstijd of lunchtijd aan te zetten.
Janneke Vreugdenhil over De Bijbel Van De Nederlandse Keuken; Jacques Hermus met drie verschillende sauzen bij vis en charmante assistente Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van onze wedstrijd Je bent zelf een taart waarin lu ...
Worstenmaker en culischrijver Samuel Levie over Support Your Locals; kookboekenschrijver en voormalig restaurantcriticus Karin van Munster bespreekt Dishoom van Shania Thakrar, Kavi Thakrar en Naved Nasir en jongste bediende Jannekee Kuijpe ...
Welmoed Bezoen en Anker van Warmerdam over Comfort Food met Groente; wijnschrijver Nicolaas Klei proeft drie keer ‘herfstig rood’ en charmante assistente Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van onze wedstrijd Je bent zelf een ...
Laura de Grave over Lekker Lokaal; een reportage van Chris Bajema over de slijpsteen; culinair journalist Hassnae Bouazza over de Brits-Indiase chef Asma Khan van restaurant Darjeeling Express in Londen en jongste bediende Jannekee Kuijper ...
Francis Kuijk, oud-finalist van Heel Holland Bakt over haar Indische kookboek Bersama; kaaskenner Marike van der Werff proeft drie kazen die goed smelten en Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van onze wedstrijd Je bent zelf e ...
Yvette van Boven over De Bomvolle Oven van Van Boven; chef en culinair journalist Hilary Akers over amandelkrullen en jongste bediende Jannekee Kuijper bakt deze Tuiles met amandelen naar Frans recept. Presentatie: Petra Possel ...
Issa Niemeijer over Een boek over brood; Manfred Meeuwig proeft drie verschillende rillettes en charmante assistente Francien Knorringa bespreekt een nieuwe inzending van onze wedstrijd Je bent zelf een taart waarin luisteraars ons recepten ...
Jason Tjon Affo over Vegan Soul Food; hoofdredacteur van Delicious Maureen Belderink over het Ottolenghi-nummer van deze maand; culinair journalist Hassnae Bouazza over de Franse patissier Dominique Ansel en jongste bediende Jannekee Kuijpe ...
Emma de Thouars over Amazing Asia; bierkenner Edo Dijksterhuis proeft complexe bieren aan het begin van het nieuwe collegejaar en Francien Knorringa maakt een nieuwe inzending uit onze wedstrijd Je Bent Zelf Een Taart! Presentatie: Petra P ...
Culinair journalist Jacques Hermus over Beet; kookboekenschrijver en voormalig restaurantcriticus Karin van Munster bespreekt Salad Days van Ajda Mehmet en jongste bediende Jannekee Kuijper maakt een gerecht uit dit boek. Presentatie: Petr ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.