Chef Schilo van Coevorden van restaurant Taiko heeft 2017 uitgeroepen tot het jaar van de wasabi die je trouwens met gember ook heel goed in de gin kunt doen: culinair journalist Jacques Hermus test gemberthee en Jonah Freud geeft college over sous-vide koken - vacuum verpakte producten in waterbad of stoomoven garen op een constant lage temperatuur en dat wil de Jongste Bediende ook wel eens proberen. Presentatie Petra Possel Een keer in de twee weken op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur.
Gemaakt door: NPO Radio 1 / NTR Eerste aflevering: 19-11-2019
De podcast Mangiare! heeft in totaal 358 afleveringen
Maker: NPO Radio 1 / NTR Datum: 27-01-2017
Maker: NPO Radio 1 / NTR Datum: 24-02-2017
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.