Vanuit zelfoogsttuin Ús Hôf in Sibrandabuorren (Friesland) praten we een uur lang over de farm to table beweging, die erop gericht is om zoveel mogelijk lokaal geproduceerd voedsel te serveren. Onze gasten zijn: chef Kees Elfring; biologische boer in opleiding Kester Scholten en hoogleraar voedselfilosofie Michiel Korthals. Met hen praten wij over het hoe en waarom van farm to table-eten tijdens een diner voor chefs en crew van het afgelaste festival Into The Great Wide Open. Presentatie: Petra Possel
Gemaakt door: NPO Radio 1 / NTR Eerste aflevering: 19-11-2019
De podcast Mangiare! heeft in totaal 358 afleveringen
Maker: NPO Radio 1 / NTR Datum: 03-07-2020
Maker: NPO Radio 1 / NTR Datum: 17-07-2020
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.