Aflevering #25 Paardenbiefstuk, Chinese Wijn & Sliptong

· Aflevering van de podcast: Lullen over Koken de Podcast

In aflevering 25 van de podcast Lullen over Koken lullen Joost en Jasper over paardenbiefstuk en Chinese wijn. Hoe vindt Joost paardenbiefstuk en is dit echt duurzaam vlees? Jasper neemt een wijn uit een wel heel bijzonder lang. Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de La Question du Jambon? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! Wij dronken: Great Wall Wij aten: Paardenbiefstuk en sliptong, receptuur op de gram! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/lullenoverkoken/message

Speelgoedwinkel
Lullen over Koken de Podcast

Lullen over Koken de Podcast

Gemaakt door: Jasper Oudshoorn Eerste aflevering: 15-05-2022

De podcast Lullen over Koken de Podcast heeft in totaal 29 afleveringen

Vorige aflevering

#24 Pulpo, polenta en witte Rioja

#24 Pulpo, polenta en witte Rioja

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 20-05-2022

Volgende aflevering

Tot over twee weken!

Tot over twee weken!

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 16-06-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#25 Paardenbiefstuk, Chinese wijn & sliptong

Lullen over Koken de Podcast · 03-06-2022

00:00 00:44:57