In aflevering 19 van de podcast Lullen over Koken zetten Joost en Jasper het nieuwe concept door. Dit keer lullen zij over oesters en champagne. Joost deelt al zijn tips en tricks over oesters. Jasper helpt je bij het kiezen van de perfecte bubbeldrank voor oud en nieuw. Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de La Question du Jambon? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! Wij aten: Oesters. Wij dronken: Baumard cremant de Loire. J Music: New Year Countdown by AShamaluevMusic. Music Link: https://youtu.be/MCeZnCM3s-k2 --- Send in a voice message: https://anchor.fm/lullenoverkoken/message
Gemaakt door: Jasper Oudshoorn Eerste aflevering: 15-05-2022
De podcast Lullen over Koken de Podcast heeft in totaal 29 afleveringen
Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 19-12-2021
Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 25-03-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.