In aflevering 14 van de podcast Lullen over Koken zetten Joost en Jasper het nieuwe concept door. Dit keer bespreken zij een tikkie verkouden van de reis naar Bologna zwarte knoflook, steak tartaar, de actualiteit, hun hoogte en diepte punten en meer. Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de La Question du Jambon? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/lullenoverkoken/message
Gemaakt door: Jasper Oudshoorn Eerste aflevering: 15-05-2022
De podcast Lullen over Koken de Podcast heeft in totaal 29 afleveringen
Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 15-10-2021
Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 14-11-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.