Aflevering #10 Special! Sterrenchef, Wagyu En Champagne!

· Aflevering van de podcast: Lullen over Koken de Podcast

Voor deze 10de aflevering hebben Joost en Jasper wat bijzonders in petto! Hans Derks, chef van Versean* geeft een (letterlijk) kijkje in de keuken en neemt ons mee in de wereld van de Michelinsterren. Hans bereid een van zijn favoriete gerechten en vertel hoe was om met Joost te werken. Jasper heeft een erg bijzondere champagne meengenomen, we hebben wat te vieren immers! Bon Appétit! Heb jij in de podcast gelul gehoord of een vraag voor de categorie de Liefde-gaat-door-de-maag-vraag? Laat het ons weten en stuur een bericht via Instagram @lullenoverkoken of naar lullenoverkoken@gmail.com en misschien bespreken wij het de volgende aflevering! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/lullenoverkoken/message

Speelgoedwinkel
Lullen over Koken de Podcast

Lullen over Koken de Podcast

Gemaakt door: Jasper Oudshoorn Eerste aflevering: 15-05-2022

De podcast Lullen over Koken de Podcast heeft in totaal 29 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

#11 Supermarkt: goedkope wijn en ingeblikte eend

#11 Supermarkt: goedkope wijn en ingeblikte eend

Maker: Jasper Oudshoorn Datum: 02-07-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#10 Special! Sterrenchef, Wagyu en Champagne!

Lullen over Koken de Podcast · 11-06-2021

00:00 00:45:43