Aflevering #44 Interview Jelmer2 - Een Mannelijke Kijk Op Daten - Wat Kunnen Vrouwen Hier Van Leren?

#44 Interview Jelmer2 - een mannelijke kijk op daten - wat kunnen vrouwen hier van leren?
· Aflevering van de podcast: Liefdes Lessen met Leonie - Verbeter de relatie met jezelf en vind de ware liefde ??

In deze mooie aflevering deelt Jelmer zijn date ervaringen vanuit zijn mannelijke perspectief. Hij deelt wat hij tegenkomt bij vrouwen op de datingapp en benoemt dat we soms weer een beetje meer "traditioneler" mogen daten. Waarbij hij de nadruk legt op , laat de man een "gentleman" zijn en het initiatief nemen. In deze masculiene wereld zijn vrouwen soms zo gewend alles alleen te doen, terwijl mannen het nog steeds fijn vinden om voor een vrouw te mogen "zorgen" en zoals Jelmer het benoemt, ze mag ook vaker het "prinsesje" zijn. Wat hij daar precies mee bedoelt, dat hoor je in deze podcast. Ben je een beetje "klaar" met daten en lopen je dates vaak op niets uit? Voelt liefde inmiddels als frustrerend en heb je soms het gevoel dat er iets mis met je is? Je bent niet alleen..... Er zijn zoveel vrouwen (en mannen) die precies tegen hetzelfde aanlopen in de liefde en inmiddels de hoop (bijna) verloren hebben. I feel you... Om die reden heb ik een fijne training gemaakt waarin je aan de slag gaat met: Patronen doorbreken, je zelfliefde opbouwen, je soulmate in kaart brengen, vertrouwen krijgen in jezelf én de liefde en succesvol communiceren online. Je besteld hem via deze link: https://thelovelab.plugandpay.nl/checkout/van-single-naar-een-relatie Liefs! LE??NIE PS volg je mij al op instagram? instagram.com/the_lovelabnl PS superleuk als je een review wilt achterlaten, zo kan ik nog meer mensen bereiken om de liefde te vinden. Dank je wel!

Liefdes Lessen met Leonie - Verbeter de relatie met jezelf en vind de ware liefde ??

Liefdes Lessen met Leonie - Verbeter de relatie met jezelf en vind de ware liefde ??

Gemaakt door: Leonie Erenstein Eerste aflevering: 28/05/2023

De podcast Liefdes Lessen met Leonie - Verbeter de relatie met jezelf en vind de ware liefde ?? heeft in totaal 43 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

#45 Hoe gedraag je je als een "High Value Partner"?

#45 Hoe gedraag je je als een "High Value Partner"?

Maker: Leonie Erenstein Datum: 09-08-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#44 Interview Jelmer2 - een mannelijke kijk op daten - wat kunnen vrouwen hier van leren?

Liefdes Lessen met Leonie - Verbeter de relatie met jezelf en vind de ware liefde ?? · 04-06-2024

00:00 00:56:38