Aflevering #3 | Gezond En Klimaatbewust Eten Op De Zaak

· Aflevering van de podcast: Koplopers | BNR

Mede mogelijk gemaakt door: Zwitserleven, VP Capital, Lamb Weston, BNP Paribas, Gasunie Gezonde medewerkers en een klimaatbewust bedrijf: met een nieuw bedrijfsrestaurantmenu tackle je beiden. Welke rol heeft het bedrijfsleven als het om het aanbieden van duurzame voeding gaat? Zitten collega's wel te wachten op een vleesvrij menu? In deze aflevering van Koplopers pakken we een dienblad en lopen we een rondje door het bedrijfsrestaurant van de toekomst. Presentatoren Liesbeth Staats en Werner Schouten gaan in gesprek met Marjolein Brasz, zij is algemeen directeur van voedselinnovatieplatform Foodvalley. Ook spreken ze met Marloes van den Berg, Chief Sustainability Officer bij Jaarbeurs. Want: hoe zien onze eetgewoonten van de toekomst er uit en wat kan het bedrijfsleven hier aan bijdragen? See omnystudio.com/listener for privacy information.

Speelgoedwinkel
Koplopers | BNR

Koplopers | BNR

Gemaakt door: Koplopers Eerste aflevering: 17-04-2022

De podcast Koplopers | BNR heeft in totaal 74 afleveringen

Vorige aflevering

#2 | De echte prijs

#2 | De echte prijs

Maker: Koplopers Datum: 01-09-2021

Volgende aflevering

#4 | Bloemetjes, bijtjes en jouw business

#4 | Bloemetjes, bijtjes en jouw business

Maker: Koplopers Datum: 15-09-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#3 | Gezond en klimaatbewust eten op de zaak

Koplopers | BNR · 08-09-2021

00:00 00:23:46