In deze aflevering van KnetterLekker de podcast staat Kaas centraal. Nederlandse Harde Kaas. We proeven van een aantal kaasmakerijen, verschillende soorten. We hebben het over verschillende regio's waar kaas wordt gemaakt en wat dat voor invloed heeft op de smaak. Antal geeft natuurlijk weer een spreekbeurt, waar je misschien nog wat van opsteekt. En we brengen een ode aan Rommedou, het kaasje van de vergetelheid. Shownotes Kaasmakerijen die voorbij komen: Wezenspyk op Texel Kaasmakerij Booij in Streefkerk Met grote dank aan Marijke Booij En shoutout naar Johan Bénard van Savourer Volg ons op Instagram @knetterlekkerdepodcast Contact? Mail ons op knetterlekkerdepodcast@gmail.com Laat vooral even weten wat je er van vond! Audio fragmenten 0:00:00? I Local Forecast - Elevator ? https://goo.gl/ppZqZq? Local Forecast - Elevator by Kevin MacLeod https://incompetech.com/? Promoted by MrSnooze https://youtu.be/ioi_-5sAuXQ? Creative Commons — CC BY 3.0 I https://goo.gl/Yibru5 0:14:43? I Watercolors ? https://goo.gl/U7qPvZ? * Watercolors by John Deley and the 41 Players Promoted by MrSnooze https://youtu.be/ioi_-5sAuXQ
Gemaakt door: knetterlekkerdepodcast Eerste aflevering: 01-06-2021
De podcast KnetterLekker de Podcast heeft in totaal 12 afleveringen
Maker: knetterlekkerdepodcast Datum: 12-02-2021
Maker: knetterlekkerdepodcast Datum: 12-03-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.