Aflevering #4 Hilde Van Schijndel: Een Zeldzaam Burkitt Lymfoom (Non-Hodgkin), Een Huwelijksaanzoek En Een Coaching Praktijk

· Aflevering van de podcast: Kan'ker over praten?

Hilde had op haar 24e last van een verstopte neus. Na meerdere keren bij de huisarts weggestuurd te zijn besloot Hilde op haar intuïtie te vertrouwen en verder te zoeken. Ze bleek een agressieve variant van Non-Hodgkin te hebben: Burkitt lymfoom. Ze werd direct opgenomen en kreeg 6 chemo's en een transplantatiekuur. Hilde en ik praten in deze aflevering over onze ervaringen met Burkitt en hoe uitzonderlijk het is dat we beide deze zeldzame variant van Non-Hodgkin hebben gehad. Hilde staat stil bij hoe ze te horen kreeg dat ze ziek was, hoe ze dat zelf zou vertellen aan patiënten en hoe haar traject eruit zag. Hilde vertelt hoe het huwelijksaanzoek, dat ze tijdens de behandeling van haar man kreeg, haar weer een doel om voor te gaan gaf. We staan stil bij het trage en moeizame herstel na de behandelingen en Hilde vertelt over haar coaching praktijk waarin ze (oud-) kankerpatiënten helpt met het zoeken naar een nieuwe balans. Hilde heeft persoonlijke en professionele ervaring in dealen met kanker. Deze aflevering zit vol met tips, perspectieven en gedachtes over omgaan met kanker, herstel en het vinden van balans. Veel luisterplezier!

Kan'ker over praten?

Kan'ker over praten?

Gemaakt door: Tim Schoonhoven Eerste aflevering: 08-10-2024

De podcast Kan'ker over praten? heeft in totaal 11 afleveringen

Vorige aflevering

#3 Tim de Witte: als je maatje kanker krijgt en je bent 15

#3 Tim de Witte: als je maatje kanker krijgt en je bent 15

Maker: Tim Schoonhoven Datum: 07-07-2024

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#4 Hilde van Schijndel: een zeldzaam Burkitt lymfoom (Non-Hodgkin), een huwelijksaanzoek en een coaching praktijk

Kan'ker over praten? · 22-07-2024

00:00 00:55:46