In deze eerste aflevering proeven we met smaakkenner Joël Broekaert een kaasplankje met alleen maar geitenkazen. Traditioneel gezien is dat namelijk waar je een kaasplank mee begint. We gaan op reportage naar Jubbega, waar Doetie Trinks op een unieke wijze rauwmelkse geitenkaas maakt. Ook hebben we het over rauwe melk, brood en crackers, drinken we cider, en leer je hoe je kaas goed snijdt. Voor dat laatste, zie ook dit plaatje op onze website. Daar zie je ook foto's van Doetie en haar geiten. Als je mee wil proeven heb je nodig: een Swarte Tour en Lytse Witte van Doetie Trinks, en een Chabichoux de Poitou, zowel lekker rijp als helemaal ingedroogd. Koop hier kaarten met Kaas artwork er op om te delen met je kaasminnende vrienden! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Gemaakt door: Lieven Heeremans en Joppe Gelderloos Eerste aflevering: 29-03-2022
De podcast Kaas heeft in totaal 8 afleveringen
Maker: Lieven Heeremans en Joppe Gelderloos Datum: 14-11-2020
Maker: Lieven Heeremans en Joppe Gelderloos Datum: 02-12-2020
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.