Johannes van Dam promoveerde op dit Nederlandse stukje trots: de kroket. En Julius, die is er ook waanzinnig dol op. Zijn grote jeugdliefde werkte bij Van Dobben en sindsdien is de nummer 3 snack van Nederland nog steeds zijn favoriet. Hij ...
Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius wekelijks daarom één product uit zijn voorraadkast om daar in een paar minuten alles over te vertellen. Met deze podcast haal jij alles uit je kast. Geproduceerd door: Tonny Media
Johannes van Dam promoveerde op dit Nederlandse stukje trots: de kroket. En Julius, die is er ook waanzinnig dol op. Zijn grote jeugdliefde werkte bij Van Dobben en sindsdien is de nummer 3 snack van Nederland nog steeds zijn favoriet. Hij ...
Julius is inmiddels 35 kilo afgevallen en de grote truc om toch af en toe wat lekkers te eten zit hem in amandelen!! Julius gebruikt alleen nog maar amandelmeel want daar zitten nauwelijks calorieën in. Wees trouwens alert op bittere amand ...
Even wachten... Pizza! Echt een volwaardig gerecht vindt onze chef het niet, meer iets voor erbij. Bovendien houdt Julius niet van pizza Hawaï in tegenstelling tot een hoop anderen. Maar goed, over smaak valt te twisten. Hosted on Acast. S ...
Bouillon, en dan hebben we het niet over de Parijse gaarkeukens of het Belgische stadje, maar over de ultieme onmisbare smaakmaker. Niet te verwarren met het blokje, waar ik al eerder over verteld heb, maar het echte werk. Er zijn ontzette ...
Het eitje is al besproken, nu het appeltje nog! Julius' vrouw Isabel maakt, zeker op verjaardagen de meest heerlijke appeltaarten en/of tarte tartins. Wist je dat de appel de meest gegeten vrucht in Nederland is? Hartig of zoet, volgens Ju ...
Als traiteur in Amsterdam had Julius al door dat pasta onverminderd populair is. De keuze is reuze want de pastavormen zijn eindeloos. Ook moet je rekening houden met een heuse pasta-etiquette wanneer je de Italiaanse delicatesse verorberd ...
De laatste, of nou ja, laatste. Bestaat er ooit een laatste aflevering over barbecueën? Voor nu gaan we grillen en Julius komt met de tien BBQ-geboden, de leefwijze waaraan iedere toekomstige pitmaster moet voldoen. Na het luisteren van de ...
Kijken geeft zuurstof, en zuurstof geeft vuur. Door de teleurstelling van een verkoolde ribeye krijgt een grillmaster goede inzichten. Grillen, draaien, roken, alles kent zijn handigheid. Daarom bespreek ik deze week het cruciale onderdeel ...
Julius ziet zichzelf nog door weer en wind grillen tijdens de verbouwing van zijn huis. Sigaar in de mond, fles wijn onder handbereik, wie maakt je wat? Julius deelt de fijne kneepjes van het barbecuevlees. Kip, bavette, côte de boeuf, you ...
De zon is zo nu en dan aanwezig, dus gaan we barbecueën! Als kind kan Julius zich nog goed herinneren dat zijn vader en oom samen in de tuin stonden te barbecueën. Er werd vooral veel gedronken en verbrande kip geserveerd, maar het was wel ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.