In deze aflevering staan Donatello en Eveline stil bij misschien wel het meest beroemde gerecht van Italië: pasta! Waar komt de pasta nu echt vandaan? Wat zijn de juiste kookmethoden voor de pasta. Waarom bestaan er eigenlijk tientallen zoniet honderd pastasoorten en wat draagt de pasta economisch bij aan het Italiaanse BBP? Je hoort het allemaal incluis de favoriete pastagerechten van Donatello en Eveline en van de luisteraars. Cultuurtip is de documentaire Food on the Go (e il Cibo va), nog twee weken te zien op Netflix. See omnystudio.com/listener for privacy information.
Gemaakt door: Italië Podcast Eerste aflevering: 27-05-2022
De podcast Italië Podcast | BNR heeft in totaal 141 afleveringen
Maker: Italië Podcast Datum: 05-04-2023
Maker: Italië Podcast Datum: 19-04-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.