In deze aflevering bespreken Donatello en Eveline een van de pijlers van de Italiaanse keuken: het brood. Elke regio heeft zijn eigen variatie. Wat is de reden dat in Toscane het meeste brood geen zout bevat? En welk brood past het beste bij welke maaltijd? Het drankje heeft deze week wél zout. Er wordt een biertje gedronken: een Messina Cristalli di Sale. Verder aandacht voor een ongelofelijk kritisch, maar ook geestig artikel over de Italiaanse keuken en restaurants. Cultuurtip is deze week een BBC-serie: Stanley Tucci searching for Italy. See omnystudio.com/listener for privacy information.
Gemaakt door: Italië Podcast Eerste aflevering: 27-05-2022
De podcast Italië Podcast | BNR heeft in totaal 141 afleveringen
Maker: Italië Podcast Datum: 12-10-2022
Maker: Italië Podcast Datum: 25-10-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.