Reststromen worden steeds belangrijker in het productieproces . Want wat kun je met dat wat overblijft als het hoofdproduct is gemaakt? Duynie Group weet wel raad met die reststromen, al noemen ze het liever zelf 'co-product'. Zo verwerken ze de bierborstel van o.a. Heineken, tarwezetmeel, bietenpulp en nog veel meer. Te gast: COO Peter Verduyn en Robbert van Breda, Chief New Business bij Duynie, geven tekst en uitleg. Genoemd als startup die de moeite waard is? Peel Pioneers! Een podcast over het uitvinden, vermarkten en opschalen van Food. Innovatie in Food gaat over mooie vindingen, uitdagende productieprocessen en spectaculaire resultaten. Nederland is niet voor niets de op één na grootste voedselproducent ter wereld. We praten elke week met leidinggevenden met nieuwe ideeën en ontwikkelaars met vooruitziende blikken. Innovatie in Food wordt live opgenomen vanuit Omnia, het dialoogcentrum van Wageningen University & Research, en wordt geproduceerd door F111 Communicatie & Marketing, in samenwerking met Dupp Food Recruitment. Presentatie: Paul Sanders Sidekick: Michiel Dekkers Producent: Thijs Viguurs Producer: Menthe van Vierssen Dank aan: Chris van Kreij en Luuk van de Werken. Meer informatie? Mail ons: ...
Gemaakt door: F111 Eerste aflevering: 04-04-2022
De podcast Innovatie in Food heeft in totaal 14 afleveringen
Maker: F111 Datum: 19-06-2023
Maker: F111 Datum: 03-07-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.