Het zijn onvoorstelbare hoeveelheden; het aantal tompouces, worstenbroodjes en ander brood en banket dat dagelijks de bakkerijen van Bacu uitrolt. Bacu bakt voor alle Jumbo supermarkten en de HEMA, en dat is een logistieke operatie van jewelste. Hoe hou je de kwaliteit op orde? En waar behaal je winst in het productieproces? En loeren ze wel eens stiekem bij 'hun blauwe vriend' in het schap? Ronald Buis en Bart-Jeroen Overveld van Bacu geven het antwoord op die vragen! Een podcast over het uitvinden, vermarkten en opschalen van Food. Innovatie in Food gaat over mooie vindingen, uitdagende productieprocessen en spectaculaire resultaten. Nederland is niet voor niets de op één na grootste voedselproducent ter wereld. We praten elke week met leidinggevenden met nieuwe ideeën en ontwikkelaars met vooruitziende blikken. Innovatie in Food wordt live opgenomen vanuit Omnia, het dialoogcentrum van Wageningen University & Research, en wordt geproduceerd door F111 Communicatie & Marketing, in samenwerking met Dupp Food Recruitment. Presentatie: Paul Sanders Sidekick: Michiel Dekkers Producent: Thijs Viguurs Dank aan: Chris van Kreij en Luuk van de Werken. Meer informatie? Mail ons: innovatie-in-food@f111.nl
Gemaakt door: F111 Eerste aflevering: 04-04-2022
De podcast Innovatie in Food heeft in totaal 14 afleveringen
Maker: F111 Datum: 05-06-2023
Maker: F111 Datum: 19-06-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.