Aflevering #1 Innercast Introductie Van Deze Innercast

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Innercast Podcast Een handreiking voor een lichter leven, en inspiratie om thuis te komen bij zelf.

Hier stel ik Sietske Hintzen mezelf voor, en vertel ik waarom ik deze Innercast podcast ben gestart. Onderzoek in hoeverre ben jij naar buiten gericht en naar binnengericht bent? En wat heeft dit te maken met jouw pijn en verlangen ? En hoe dit een drijfveer kan zijn tot innerlijke groei. Ik vertel je van de "weg van de held" oftewel "the way of the hero" en mijn verlangen naar een balans in de wereld van eenheid en vrede. Durf jij het aan te gaan de weg van de held ? Daag jezelf dan uit om eens te onderzoeken hoe dit bij jou is en wat je nog tegenhoudt . Je krijgt hier vragen waarmee je aan de slag kunt gaan. ---------------------------------------------------------------- Deze podcast is een handreiking naar een lichter leven. Wil jij werken aan jezelf en zo meer in balans komen en vrede in jezelf vinden? In deze podcast krijg je inspiratie, praktische tools, informatie, meditaties en opdrachten zodat jij lichter kunt leven en vrede kunt vinden in jezelf. Wil jij meer rust ervaren en ontspanning? De weg naar binnen is de weg van de held. Stap in deze nieuwe wereld en ontdek je ware zelf en ontdek wat daar verborgen ligt, laat je verborgen kracht ontwaken. Laat je inspireren door deze handreiking, waar je wordt ge-empowered om thuis kunt komen bijzelf. Voor de “veel-willers” de “druk-doeners” de “doe-het-zelf-ers” en de “eigen-wijzen” de “HSP-ers “ en de authentieke uniekers in bewustzijnsland. Heel veel luister plezier ! Ik ben Sietske Hintzen en ik ben hypnotherapeut en ik activeer hoog gevoelige vrouwen om aan de slag te gaan met de weg van de held. Om de eigen kracht en vermogens te claimen en het zielenpad te volgen van zelfleiderschap en souvereiniteit. Ben je benieuwd of je hoogsensitief of hoog gevoelig bent ? Doe dan eens deze test om inzicht te krijgen hoe dit is bij jou. Ondervindt je lasten hiervan ? of kan je juist erg diep genieten? Op mijn website staat bij gratis deze test. https://innerhintz.nl/gratis/.

Stem website va het jaar

De podcast Innercast Podcast Een handreiking voor een lichter leven, en inspiratie om thuis te komen bij zelf. heeft in totaal 8 afleveringen

Vorige aflevering

Innercast Podcast

Innercast Podcast

Maker: Sietske Hintzen Datum: 07-07-2024

Volgende aflevering

# 4 Thuiskomen bij jezelf

# 4 Thuiskomen bij jezelf

Maker: Sietske Hintzen Datum: 28-07-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#1 Innercast Introductie van deze innercast podcast

Innercast Podcast Een handreiking voor een lichter leven, en inspiratie om thuis te komen bij zelf. · 13-07-2024

00:00 00:18:38