Aflevering Onderzoek Naar Wijkgericht Werken In De Gemeente Doesburg

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Het podcastkanaal van maatschappelijk advies- en projectmanagementbureau Warkhouse

Vier studenten van Saxion zijn in gesprek met Hans Hissink over burgerparticipatie en de bijbehorende bestuurlijke processen binnen gemeenten. Met hun verschillende studierichtingen zoals bestuurskunde, ruimtelijke ordening & planologie en stedenbouwkunde hebben zij een eigen visie gecreëerd voor wijkraden en gemeente. Zij vertellen over het onderzoek wat zij gedaan hebben naar wijkgericht werken in de gemeente Doesburg. Een opdracht die geïnitieerd is door maatschappelijk project- en adviesbureau Warkhouse. In deze podcast vertellen studenten Juan, Ruben, Sanne en Marjolein over hun ervaringen tijdens het onderzoek, maar ook over de resultaten en hun visie op het - o zo belangrijke - vervolg.

Stem website va het jaar
Het podcastkanaal van maatschappelijk advies- en projectmanagementbureau Warkhouse

Het podcastkanaal van maatschappelijk advies- en projectmanagementbureau Warkhouse

Gemaakt door: Warkhouse Eerste aflevering: 26-09-2024

De podcast Het podcastkanaal van maatschappelijk advies- en projectmanagementbureau Warkhouse heeft in totaal 8 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Onderzoek naar wijkgericht werken in de gemeente Doesburg

Het podcastkanaal van maatschappelijk advies- en projectmanagementbureau Warkhouse · 17-07-2023

00:00 00:52:54