Duurzamer ondernemen, blije klanten én geld besparen? Kortom, impact maken met en op je menukaart. Klinkt dat jou als muziek in de oren? In deze eerste aflevering van de tweede Het Nieuwe Nassen podcast bespreekt Perry de Man de mogelijkheden met Lieke Sauer, impactcoach bij Greendish, en Jasper Koudijs, chef-kok van Bokaal. Jasper nam tijdens de Nieuwe Nassen Challenge de kip tosti onder de loep. Hoe maak je impact met een kip tosti en wat zijn de harde resultaten van deze verduurzaming? Dat hoor je in deze eerste aflevering!
Gemaakt door: BlueCity Eerste aflevering: 25-09-2022
De podcast Het Nieuwe Nassen heeft in totaal 18 afleveringen
Maker: BlueCity Datum: 08-09-2021
Maker: BlueCity Datum: 15-09-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.