In deze aflevering van Glasgenoten reizen we af naar het hart van Italië, Toscane. We duiken in de wereld van sangiovese, de druif achter klassiekers als chianti, brunello di montalcino en vino nobile. Wat maakt deze druif zo typisch Italiaans en waarom smaakt een chianti nooit hetzelfde als een brunello? Ook schuift montepulciano aan, de druif dus, niet het stadje. En waarom is hij zo geliefd bij wijnfans én pizzabakkers? Verder beantwoorden we de ultieme zomervraag: welke wijn moet je drinken bij je barbecue? Kortom veel zon, veel pasta en natuurlijk weer veel te veel meningen. Je hoort het allemaal in deze nieuwe aflevering van Glasgenoten. En onthoud: weet je niet precies wat je drinkt? Maak het dan gewoon lekker koud. Cheers!?? Support ons en luister onze extra afleveringen op glasgenotenpodcast.nl Adverteren in deze podcast? Mail naar: glasgenoten@prikkel-creatives.nl Volg ons op Instagram en TikTok! Glasgenoten is een productie van Prikkel Creatives Coverart: Wens Burghout
Gemaakt door: Bram, Muk, Sebas en Pepijn Eerste aflevering: 07-02-2025
De podcast Glasgenoten heeft in totaal 18 afleveringen
Maker: Bram, Muk, Sebas en Pepijn Datum: 27-05-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.