Send us a Text Message. Fluitje, vaasje, pul, bokaal, voetglas, pint… allemaal verschillende soorten glaswerk, maar waarom bestaan er zoveel varianten? Is dat nu echt wel nodig? In deze aflevering geven Fred en Karel je inzicht in de werel ...
Gewoon... BIER! Stel je voor… een ervaren podcastmaker en een biersommelier komen elkaar tegen in een café. Zegt de één tegen de ander: ....................... En zo begon het avontuur van "Gewoon... BIER!". Fred en Karel nemen je mee in de wondere wereld van bierbeleving, van de ideale drinktemperatuur tot de geheimen van THT, van het juiste glaswerk tot de geschiedenis van IPA. En waarom zit er bij sommige bieren gist in de fles? Deze vragen en nog veel meer worden besproken in deze gezellige podcast, opgenomen aan de stamtafel in Café Martha te Vught. Dus pak je favoriete bier, leun achterover en geniet van de verhalen, tips en weetjes. Voor zowel de beginnende als de ervaren bierliefhebber is er altijd iets nieuws te ontdekken. Proost en luister mee met "Gewoon... BIER!"
Send us a Text Message. Fluitje, vaasje, pul, bokaal, voetglas, pint… allemaal verschillende soorten glaswerk, maar waarom bestaan er zoveel varianten? Is dat nu echt wel nodig? In deze aflevering geven Fred en Karel je inzicht in de werel ...
Send us a Text Message. Karel en Fred zitten op 'n terras en praten over hitte in de zomer en wat te drinken. ...
Vraagt u zich ook wel eens af of dat flesje bier in uw kast nog "wel goed is" als de houdbaarheidsdatum nadert? Luister dan vooral naar deze aflevering! Fred en Karel bespreken de THT (Ten minste Houdbaar Tot) van bier en wat dit ...
Waarom is de drinktemperatuur van bier zo belangrijk voor de optimale smaakbeleving. En hoe bepaal je deze precies? In deze eerste aflevering duiken Fred en Karel diep in dit onderwerp. Ze bespreken waarom de juiste temperatuur essentieel ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.