Acteur, scenarist en televisiemaker Jelle De Beule wandelt de studio van Frietcast binnen! Hij drukte zijn geestige stempel op humorklassiekers als Willy’s & Marjetten, Neveneffecten, Basta, De Ideale Wereld en Nonkels. Met de podcast ‘Mosselen om Half Twee’ toert hij vandaag samen met Xander De Rijcke door Vlaanderen en op 1 april start op Streamz het tweede seizoen van Nonkels Dé perfecte aanleiding om op zoek te gaan naar het geheime recept van goede comedy. Noot aan de Frietcastfans: Na de paasvakantie(19 april) is er weer een nieuwe aflevering. Ik ga paaseitjes zoeken :-) Noot aan Pommelien Thijs fans: Deze podcast bevat een verrassende tekstanalyse . Steun frietcast en koop hier een frietje. https://www.buymeacoffee.com/frietcast VOLG Frietcast op andere kanalen: Luister via: https://linktr.ee/frietcast (Apple podcast, Spotify, Google, YOUTUBE...) Instagram: www.instagram.com/frietcast Contact: voor samenwerkingen of boekingen: info@frietcast.be In de podcast Frietcast ontvangt Petra De Pauw (Top 10-ranking, frietliefhebber VI) elke week een boeiende frietvriend aan haar tafel. Gebruik het woord 'friet' in je openingszin en elke Belg begint te praten. Enthousiast, vurig, verlangend en gepassioneerd. Frieten, frituren en frietgewoontes zijn het uitgangspunt, de opwarming en de rode draad van deze smakelijke en ongecompliceerde interviews. Maar het leven zo blijkt is meer dan frieten alleen. Achter de frietliefhebber zit een mens met mooie verhalen, interessante meningen en verrassende dromen. Petra haalt ze voor jou uit het vet, schudt ze op en zorgt voor de juiste saus.
Gemaakt door: Petra De Pauw Eerste aflevering: 17-10-2022
De podcast Frietcast heeft in totaal 84 afleveringen
Maker: Petra De Pauw Datum: 22-03-2024
Maker: Petra De Pauw Datum: 19-04-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.