Aflevering Van Baan In Loondienst Naar Succesvolle Etsy Shop En Fulltime Reizen In Een Camper: Ontmoet De Daring Dutch Designers!

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Freedom Cashflows

In deze inspirerende podcast spreek ik met Carlien en Roland, de oprichters van het online bedrijf Daring Dutch Designers! Carlien en Roland hebben hun leven een aantal jaar geleden radicaal opgegooid om hun dromen na te jagen. Van vaste banen naar alles verkopen en een vrij leven leiden in een zelfbouw camper met een succesvolle Etsy shop. We bespreken alle keuzes die ze gemaakt hebben onderweg, en natuurlijk ook de hobbels en beperkende gedachten die ze hebben overwonnen. Ook duiken we dieper in het opzetten van een Etsy shop, wat werkt wel en wat werkt niet? En hoe 'passief' is het runnen van een Etsy shop? Inmiddels is Daring Dutch Designers niet alleen maar actief op Etsy, maar kun je hun (digitale) kunst én fysieke posters ook op hun eigen website kopen. Check www.daringdutchdesigners.nl voor meer informatie! In het besloten gedeelte duiken we dieper in de achtergrond van Carlien en Roland, wat heeft ze doen besluiten zo te gaan leven? En natuurlijk bespreken we de cijfers, wat verdienen ze nu met hun Etsy shop, en wat zijn hun droomdoelen? Je vindt de besloten podcast in de Freedom Business Club Vind je het leuk om de avonturen van Carlien en Roland op Instagram te volgen? Geef ze dan een follow op @daringdutchdesigners.nl

Stem website va het jaar
Freedom Cashflows

Freedom Cashflows

Gemaakt door: Freedom Cashflows Eerste aflevering: 21-06-2024

De podcast Freedom Cashflows heeft in totaal 4 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Van baan in loondienst naar succesvolle Etsy shop en fulltime reizen in een camper: Ontmoet de Daring Dutch Designers!

Freedom Cashflows · 12-04-2024

00:00 00:56:57