In de tiende aflevering van de Food Inspiration podcast interviewt Joost Scholten Sarriel Taus. Hij startte in 2004 zonder enige horeca-ervaring restaurant Fifteen in Amsterdam. Dit opleidingsrestaurant van Jamie Oliver was pas het startpu ...
In de Food Inspiration podcast gaan we op zoek naar visionairs, ondernemers en creatieven. Omdat zij ons verrassen met vernieuwende perspectieven en ons de weg naar verandering laten zien.
In de tiende aflevering van de Food Inspiration podcast interviewt Joost Scholten Sarriel Taus. Hij startte in 2004 zonder enige horeca-ervaring restaurant Fifteen in Amsterdam. Dit opleidingsrestaurant van Jamie Oliver was pas het startpu ...
Roland van Balen onderneemt met zijn compagnon Peter Derks onder de naam van De Spijsbereiders. Vanuit uitvalsbasis Den Bosch bedenken ze concepten die telkens opnieuw weten te verrassen en te verleiden. Roland van Balen laat in deze podca ...
Nel Schellekens is de ultieme ‘kop tot kont’ chef. Al sinds jaar en dag verkondigt zij vanuit haar geadopteerde thuisstreek De Achterhoek dat we meer moeten doen met de natuur, zorgvuldiger en respectvoller om moeten gaan met plant en dier ...
In deze aflevering interviewt Joost Scholten bartender Tess Posthumus. Zij is eigenaar van twee cocktailbars in Amsterdam en wilde het tweede bedrijf ongeveer openen op het moment dat de eerste lockdown werd opgelegd. “Van de ene op de and ...
In deze aflevering interviewt Joost Scholten Wouter Staal. Hij zegde zijn comfortabele functie als marketeer op om in de yoghurt te duiken. Samen met zijn vrouw Esther bouwt hij aan hun keten Yoghurt Barn. Een bijzondere formule omdat een ...
In deze aflevering interviewt Joost Scholten Helen Kranstauber. Zij is, onder veel meer, mede-oprichter van campagneburau Food Cabinet en werkt aan een mooiere, gezondere en duurzamere food-wereld. ...
In deze aflevering interviewt Joost Scholten hotelpionier en visionair ondernemer Hans Meyer van longstay-formule Zoku. Hij vertelt over ondernemen in een verlaten Amsterdam en de kracht van positiviteit. "Niemand volgt een pessimist." ...
In deze aflevering interviewt Joost Scholten chef-kok Emile van der Staak. Hij is eigenaar van De Nieuwe Winkel in Nijmegen en introduceerde de botanische gastronomie in zijn keuken. “Dit is geen restaurant”. ...
In deze aflevering interviewt Joost Scholten de Limburgse rasondernemer Ria Joosten. Zij is oprichter en eigenaar van Ria Joosten catering en events en deelt haar uitdagingen en dromen in tijden van corona. ...
In deze eerste aflevering interviewt redacteur Joost Scholten tweesterrenchef Soenil Bahadoer. De eigenaar en chef van restaurant de Lindehof uit Nuenen vertelt over zijn achtergrond, inspiratie én irritaties. ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.