Wereldwijd gaat een derde van alle voedsel dat we produceren verloren. Dat ondermijnt de mondiale voedselvoorziening en draagt significant bij aan klimaatverandering. In de Nederlandse horeca wordt er per jaar 51 duizend ton aan voedsel weggegooid: zo’n 83 miljoen bordjes eten! Met de nieuwe Food Waste Challenge werkt de Rabobank er met verschillende partijen hard aan om hier iets aan te doen, vertellen Jos Klerx, Sectorspecialist Horeca en Recreatie bij Rabobank en Anna de Visser-Amundson, lector aan Hotelschool The Hague. Doe mee! De Food Waste Challenge begint op 29 augustus 2019. Restaurants en cateringbedrijven kunnen zich vóór 27 september aanmelden voor de Challenge. Werkt je in de horeca? Registreer je dan vandaag! www.horecafoodwastechallenge.nl
Gemaakt door: Rabobank Eerste aflevering: 31-07-2022
De podcast Food Forward NL heeft in totaal 36 afleveringen
Maker: Rabobank Datum: 08-05-2019
Maker: Rabobank Datum: 25-09-2019
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.