Een ingrediëntenlijst zonder bereidingswijze, of toch liever een limerick die het eten begeleidt? Teun vertelt over een ongewenste poëzieworkshop tijdens een avond uiteten, terwijl Yvette uitlegt hoe een verrassingsmenu ook leuk kan zijn. ...
Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!
Een ingrediëntenlijst zonder bereidingswijze, of toch liever een limerick die het eten begeleidt? Teun vertelt over een ongewenste poëzieworkshop tijdens een avond uiteten, terwijl Yvette uitlegt hoe een verrassingsmenu ook leuk kan zijn. ...
Yvette neemt een luisteraarstip ten harte en eet vanavond speltspaghetti met worst. Teun gaat voor een vegetarische optie: taco's met pulled jackfruit. Maar is dat wel een vleesvervanger? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsors: Bites ...
Teun is een doorgewinterde pizzabakker – zolang hij maar met gist mag werken. Van Yvette en luisteraar Niels kreeg hij de opdracht om het met zuurdesem te proberen. Of het gelukt is, hoor je in Etenstijd! Onze sponsor: ??? Matt Sleeps: ...
Naakte pasta, volkoren, zelfgemaakt of verkeerd gesneden. Welke vorm past het best bij een harde saus, of een beetje ketchup? Teun en Yvette bespreken het in Etenstijd! Onze sponsors: BitesWeLove, krijg 25% korting op het gehele assort ...
Teun en Yvette zijn nog niet uitgepraat over hun lievelingskost. Yvette koloniseert de studio met haar softijsmachine en zet de eerste stap naar een softijsimperium. Hoe zou het smaken? Je hoort het in Etenstijd! Onze sponsor: De Koffiej ...
Yvette heeft een levensveranderende beslissing genomen: ze schafte een snelkookpan aan. Ze gooide op Teuns advies rauwe bonen in een snelkookpan en creëerde een dekseltje van olie. Hoe dat afliep? Je hoort het in Etenstijd! Speciaal voor ...
Smakelijk eten, geniet ervan, prettige voortgang, en natuurlijk: bent u bekend met ons concept? Teun en Yvette hebben het over restaurantlingo in Etenstijd! Ga naar sprinklr.co en zet je tuin vol leven! Vijf euro korting op bestellingen ...
Yvettes kerst begint doorgaans al in augustus. Bij het schrijven van de kerstmenu’s is het budgetkerst voor en budgetkerst na. Yvette en Teun delen hun eigen budgettips in Etenstijd! Win een heerlijk boterpakket van Kerrygold, mail naar ...
Witte bonen, bruine bonen, kidneybonen, cannellinibonen... Yvette is zelfs een boon. Ook Teun is bonengek. Je hoort het in Etenstijd! Win een heerlijk boterpakket van Kerrygold, mail naar info@refreshid.nl Kijk hier voor bonen bij de B ...
Niks zo fantastisch als een vers softijsje. Tijd om softijs uit het verdomhoekje te halen want het is geen kleutervoer. Yvette en Teun pleiten vandaag in Etenstijd voor een Angelsaksische softijstraditie. Win een heerlijk boterpakket van ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.