Eten in het vliegtuig doet Teun vooral uit verveling - een extra reden om de luchtvaartindustrie te boycotten. Yvette kan wel genieten van een bevroren kaiserbroodje met een warme witte wijn. Welke vliegtuigsnacks zijn te pruimen? En waaro ...
Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!
Eten in het vliegtuig doet Teun vooral uit verveling - een extra reden om de luchtvaartindustrie te boycotten. Yvette kan wel genieten van een bevroren kaiserbroodje met een warme witte wijn. Welke vliegtuigsnacks zijn te pruimen? En waaro ...
Aan alles zit een kersensmaak, behalve aan kersen. Met rood glimmende oorbellen bungelend langs haar gezicht vertelt Yvette over morellen uit de Balkan. Zijn die zoet of zuur? Wat is een ingemaakte kers, en wat is een geglaceerde? Je hoort ...
Een eetvakantie is iets anders dan eten op vakantie. Hoe prop je tijdens een weekend Parijs zoveel mogelijk madeleines en chèvre chaud in je mond? Reserveer je een tafeltje op de bonnefooi? En doe je dat dan bij een sterrenrestaurant, of h ...
IJskast, koelkast of koeling - tot welke sociale klasse je ook behoort, een koude kast inrichten blijft ingewikkeld. Moet je sambal nou gekoeld bewaren? Stop je die tomaten in een fruitmand op kamer temperatuur of in een koude groentela? E ...
Het liefst staren Teun en Yvette uren naar de blikken van Ortiz. Maar het glimmende zilver wat erin zit, is toch het mooist. Welke geconserveerde vissen doen de tinned-fish-snackers op een toastje? En uit welk jaar is een sardientje het za ...
Volgens Felicity Cloake zitten veel mensen vastgeroest in eetregels waar ze niets aan hebben. Wat vinden Teun en Yvette? Moet je pasta in zeewater koken? Of de zaadjes uit een te hete peper lepelen? En mag je een glas pernod drinken bij ee ...
Genieten van een vispannetje onder een dreunende speakerbox is lastig. Is muziek in een restaurant überhaupt nodig? En hoe vraag je of de muziek een tandje zachter mag als je niet bekend wil staan als 'de boomer'? Je hoort het in Etenstjid ...
Met gevulde mondjes praten Teun en Yvette in de microfoon - het bakje aardbeien tussen hen in is tenslotte niet te weerstaan. Is het zomerkoninkje eigenlijk wel een vrucht? En waarom glanzen sommige aardbeien zo mooi rood, maar smaken ze z ...
Heel Nederland stond deze week met bezwete bovenlip in de keuken: het was heet. Teun de smeerselman zette zijn tafel vol met mezze. Wat blijft er nog meer lekker fris in de brandende zon? Kan je nog wel vis en vlees eten? En wanneer haal j ...
De klassiek Hollandse tomatensoep van de supermarkt is vol van smaak en rijk gevuld - maar waarmee eigenlijk? Vers geplukte tomaten, of water en aardappelzetmeel? Ultra processed food is vulling waar je nooit vol van zit. Waarom moeten die ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.