Ooit vergeleek Bismarck wetten met worsten: je slaapt beter als je niet weet hoe ze gemaakt worden. Die vlieger gaat niet op voor Samuel Levie. In zijn nieuwe boek omschrijft hij alles wat er mis is met de vleesindustrie. Kan je tegenwoord ...
Mensen met trek, opgelet! Van deze podcast krijg je nog veel meer honger. Teun van de Keuken en Yvette van Boven hebben een voorliefde voor lekker eten. Ze bespreken dan ook hun lievelingskost. Of het nu gaat om een spannend of een doodgewoon ingrediënt, of om het voorstellen van een nieuwe wondermachine voor in de keuken: alles komt voorbij in ‘Etenstijd’. Elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag zitten Teun en Yvette denkbeeldig bij je aan tafel. Natuurlijk verschijnt de podcast rond etenstijd, zo ongeveer om vijf uur. Hoor meer over horeca-ervaringen en kooktips. En wat gaan Teun en Yvette zelf eten? Eet smakelijk!
Ooit vergeleek Bismarck wetten met worsten: je slaapt beter als je niet weet hoe ze gemaakt worden. Die vlieger gaat niet op voor Samuel Levie. In zijn nieuwe boek omschrijft hij alles wat er mis is met de vleesindustrie. Kan je tegenwoord ...
Na een lange dag wateren bevaren druipt de kapitein doorweekt af naar zijn kajuit: daar wacht een kom gortdroge ingrediënten hem op. Welke peulvruchten vormen de bodem van een captain's dinner? En moeten we in de kielzog van de VOC varen, ...
Na dagen lang wandelen in Duitsland is Teun inmiddels weer naar Amsterdam gestampt: tijd voor Hollandse pot. Vinden Teun en Yvette stamppot eigenlijk lekker? Moet er per se een rookworst naast je klodder puree liggen? Of kan je stamppot oo ...
As we listen heeft Teun 28 km door de natte sneeuw gewandeld. Zou hij opwarmen van een potje racletten, of laat dat aan-tafel-gekook hem koud? Waarom voelt Yvette zo'n weerzin tegen miniatuur pannetjes op een grillplaat, maar trekt ze weke ...
De bus van Etenstijd stroomde over, dus scheuren Teun en Yvette een rits brieven open. Wat is het verschil tussen een snelkookpan, slow cooker en een instantpot? Wanneer gaat bouillon schuimen? Wat is gefermenteerde forel? En met welke gra ...
In Yvettes groentela ligt altijd spitskool - het blijft namelijk 100 jaar goed. Gelukkig maar. Zo kunnen Teun en Yvette zelfs dagen na de week van de spitskool nog een discussie over de vlezige groente opdienen. Is spitskool eigenlijk een ...
Na de theatershow aten Teun en Yvette verdachte coquilles en Marbella-achtige calamares in een zaak die veel weghad van een wereldrestaurant. Zijn Teun en Yvette daar ook weleens geweest? Wat schreef Hiske Versprille over deze exorbitante ...
Terwijl de Schouwburg van Amstelveen volstroomde met luisteraars, namen Teun en Yvette het draaiboek van hun awardshow nog één keer door. Live maakten ze bekend op welke boeken jullie massaal hebben gestemd. Welk kookboek haalde de eerste ...
Om haar nieuwe kookboek te vieren nodigde Donna Hay Teun en Yvette uit voor een lunch. Hoewel Donna van Australië afreisde naar het koude Nederland, was het Teun die stond te bibberen van de social anxiety. Gelukkig zat hij naast Yvette. W ...
Een pannetje polenta wordt gauw een aangekoekte smurrie met klonten. In haar spreekbeurt legt Yvette uit hoe je die bubbelende lava smeuïg houdt. Wanneer roer je de kruiden en boter door je maïspap? En wat maak je van de liters polenta die ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.