Zelf frisdrank en limonadesiroop maken is ontzettend leuk en fascinerend om te doen. Ik bespreek goede boeken die je hiermee op weg helpen. De besproken boeken: - Limonade, fris en snacks – Tove Nilsson - Kefir & Kombucha – 40 recepten voor gefermenteerde drankjes Conserveerboek: - Zoet, zuur en zout, Diana Henry limonadesiropen & sharbats, limonade siropen uit het Midden-Oosten Fermenteerboeken: - Over Rot – Meneer Wateetons - Verrot Lekker – Christian Weij Gevorderde fermenteerboeken: - The Art of Fermentation – Sandor Katz - Noma’s handboek voor fermenteren: René Redzepi en David Zilber Volg mij op Instagram en stuur me een bericht: @kellybennisfood Mail mij jouw vragen op: food@kellybennis.nl www.kellybennis.nl
Gemaakt door: Kelly Bennis Eerste aflevering: 29-05-2022
De podcast Eetverhalen Podcast heeft in totaal 66 afleveringen
Maker: Kelly Bennis Datum: 20-01-2021
Maker: Kelly Bennis Datum: 22-01-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.