Aflevering Spoedreparaties Bij Psv, Feyenoord Wil Premier League-Deal & Mislintat Veroorzaakt Nieuwe Puinhoop (Ft. Willy Van De Kerkhof)

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: #DoneDeal de podcast

Feyenoord heeft de Johan Cruijff Schaal gewonnen en maar is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Spelers als Justin Bijlow, David Hancko en Lutsharel Geertruida zouden nog kunnen vertrekken terwijl de Rotterdammers ook nog willen shoppen in de Premier League. Bij PSV zijn de kopzorgen behoorlijk toegenomen: wat staat bovenaan het prioriteitenlijstje van Earnest Stewart? Ondertussen nemen de kansen op een spectaculaire Ajax-deal toe, maakt Sven Mislintat er een puinhoop van bij Borussia Dortmund, werkt Vitesse toe naar KKD-voetbal en vinden er interessante onderhandelingen en deals plaats in het buitenland met Nederlandse haakjes. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Stem website va het jaar
#DoneDeal de podcast

#DoneDeal de podcast

Gemaakt door: VoetbalPrimeur Eerste aflevering: 16-07-2022

De podcast #DoneDeal de podcast heeft in totaal 173 afleveringen

Vorige aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Spoedreparaties bij PSV, Feyenoord wil Premier League-deal & Mislintat veroorzaakt nieuwe puinhoop (ft. Willy van de Kerkhof)

#DoneDeal de podcast · 05-08-2024

00:00 00:36:42