Aflevering Armoedige Ajax-Transfer Op Komst, Tóch Zomertransfer Schouten & Memphis Op 10 Bij Feyenoord? (Ft. Hans Kraay Jr.)

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: #DoneDeal de podcast

Ajax wil zich gaan versterken met oude bekende Bertrand Traoré maar is dat wel zo'n goed idee? Voor Daniele Rugani zijn er meerdere kapers op de kust terwijl Josip Sutalo begeerd wordt in het buitenland. We nemen ook een kijkje bij PSV: Walter Benitez staat in de belangstelling van Atlético Madrid en volgens Hans Kraay junior is een zomers vertrek van Jerdy Schouten onvermijdelijk. Bij Feyenoord hebben er al de nodige mutaties plaatsgevonden maar volgens Kraay jr. zou de meest spectaculaire nog moeten volgen: Memphis op de 10-positie in De Kuip...? Ook passeren Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Mason Greenwoord de revue. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Stem website va het jaar
#DoneDeal de podcast

#DoneDeal de podcast

Gemaakt door: VoetbalPrimeur Eerste aflevering: 16-07-2022

De podcast #DoneDeal de podcast heeft in totaal 178 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Armoedige Ajax-transfer op komst, tóch zomertransfer Schouten & Memphis op 10 bij Feyenoord? (ft. Hans Kraay jr.)

#DoneDeal de podcast · 11-07-2024

00:00 00:22:13