Aflevering 100 Miljoen Voor Psv-Uitblinker, Ajax Creëert Eigen Probleem & Slot Berooft Feyenoord (Ft. Rik Elfrink & Willy Van De Kerkhof)

100 miljoen voor PSV-uitblinker, Ajax creëert eigen probleem & Slot berooft Feyenoord (ft. Rik Elfrink & Willy van de Kerkhof)
· Aflevering van de podcast: #DoneDeal de podcast

Joey Veerman naar Real Madrid: hoe realistisch is het? En wie is de 'topversterking' die Johan Bakayoko moet doen vergeten in Eindhoven? Ajax wordt ondertussen in het buitenland gelinkt aan een oude bekende en moet het hoofdpijndossier op linksback op gaan lossen. Feyenoord heeft Brian Priske bijna binnen...maar heeft ook direct slecht nieuws voor de Deense trainer. Daarnaast passeren Kylian Mbappé, Xavi Simons, Jasper Cillessen, Giovanni van Bronckhorst en Kevin De Bruyne de revue. Tot slot wordt er gebeld met Rik Elfrink en Willy van de Kerkhof over onder meer de ontstane Veerman-discussie. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

#DoneDeal de podcast

#DoneDeal de podcast

Gemaakt door: VoetbalPrimeur Eerste aflevering: 16/07/2022

De podcast #DoneDeal de podcast heeft in totaal 172 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

100 miljoen voor PSV-uitblinker, Ajax creëert eigen probleem & Slot berooft Feyenoord (ft. Rik Elfrink & Willy van de Kerkhof)

#DoneDeal de podcast · 06-06-2024

00:00 00:35:40