Aflevering Verlosser In Amsterdam, Ajax En Feyenoord Jagen Op 'Antony 2.0' & Verrassende Moves Voor Oranje-Internationals

· Aflevering van de podcast: #DoneDeal de podcast

In de nieuwste #DoneDeal wordt Dennie van Laar bijgestaan door Kaj Ramsteijn én Lars Teunissen. Samen bespreken ze de nieuwe trainer en verlosser van Ajax: Francesco Farioli. Ook komen de nodige transfertargets van Ajax ter sprake en de interesse in Brian Brobey. Verder bespreken de mannen de mogelijke opvolger van Slot bij Feyenoord, een eventuele opvolger van Justin Bijlow bij Feyenoord en komen ook de grootste parels in de Eredivisie aan bod. Ook FC Twente komt voorbij, wat volle bak in de Eredivisie aan het scouten en hoog in wil zetten op de transfermarkt. Daarnaast worden ook de droombestemmingen van Memphis en Xavi Simons besproken. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

#DoneDeal de podcast

#DoneDeal de podcast

Gemaakt door: VoetbalPrimeur Eerste aflevering: 16-07-2022

De podcast #DoneDeal de podcast heeft in totaal 178 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Verlosser in Amsterdam, Ajax en Feyenoord jagen op 'Antony 2.0' & verrassende moves voor Oranje-internationals

#DoneDeal de podcast · 23-05-2024

00:00 00:48:24