Benjamin en Willem zijn terug van weggeweest en hoe! Ze dineren in Ciel Bleu op de 23e verdieping van het Okura-hotel in Amsterdam. Aan tafel Director Food & Beverage van Okura Jeroen Taillie en Honorary Gastronomy Sommelier Noël Vanwittenbergh. Met hen bespreken we o.a. - Drie gerechten, waaronder een wel heel bijzonder “signature dish” met blauwvintonijn; - Diverse ingrediënten zoals wagyu, umeboshi en trekdrop (?!); - Bijpassende wijnen met prachtige verhalen. En niet te vergeten… de vakantie! Word nu vriend van de show Word nu vriend van de show voor 2,99 per maand. Hiermee help je ons de podcast nog beter te maken. www.vriendvandeshow.nl/ditmoetjeproeven Heb jij ook een culinaire vraag of tip? Heb jij een culinaire vraag tip? Wij zijn altijd op zoek naar culinaire avonturen. Stuur jouw culinaire/ tip naar vraag@ditmoetjeproeven.com
Gemaakt door: Benjamin Wegman en Willem ten Teije Eerste aflevering: 19-06-2022
De podcast Dit moet je proeven heeft in totaal 29 afleveringen
Maker: Benjamin Wegman en Willem ten Teije Datum: 07-07-2023
Maker: Benjamin Wegman en Willem ten Teije Datum: 30-09-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.