Aflevering Ursula Von Der Leyen Is Herkozen Als Voorzitter Van De Europese Commissie. Is Dat Goed Nieuws? (18 Juli 2024)

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Dit is de dag

Ursula von der Leyen krijgt een tweede termijn als voorzitter van de Europese Commissie. De christendemocrate kreeg vandaag 401 van de 720 stemmen - bijna twintig stemmen meer dan vijf jaar geleden. Is haar herverkiezing goed nieuws voor Europa? Presentator Tijs van den Brink gaat hierover in gesprek met: * Mohammed Chahim, Europarlementariër voor GroenLinks-PvdA; * Bert-Jan Ruissen, Europarlementariër voor de SGP.  ?? Lees ook: Lossen nieuwe Europese mi­gra­tie­re­gels iets op? 'Leidt tot onmenselijke toestanden' (https://dit.eo.nl/artikel/migratie-europa-vluchtelingen-asielzoekers-opvang) ??Iets toevoegen? De redactie tippen? WhatsApp ons!  (https://api.whatsapp.com/send/?phone=31645923535&text=DIT%20AAN) Het beste van DIT in je mailbox: ?? Nieuwsbrief (https://dit.eo.nl/nieuwsbrief)  

Stem website va het jaar
Dit is de dag

Dit is de dag

Gemaakt door: NPO Radio 1 / EO Eerste aflevering: 29-11-2019

De podcast Dit is de dag heeft in totaal 1467 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Ursula von der Leyen is herkozen als voorzitter van de Europese Commissie. Is dat goed nieuws? (18 juli 2024)

Dit is de dag · 18-07-2024

00:00 00:15:25