Ooit bestelde je gewoon een pilsje in de kroeg. Dat is veranderd. Bier is bijna een wetenschap geworden, biersommelier een serieus beroep. In deze podcast van de Nuk proberen we van alle brouwerijen de mooiste biertjes te vinden. Samen met ...
Ooit bestelde je gewoon een pilsje in de kroeg. Dat is veranderd. Bier is bijna een wetenschap geworden, biersommelier een serieus beroep. In deze podcast van de Nuk proberen we van alle brouwerijen de mooiste biertjes te vinden. Samen met Chaim van der Maat, biersommelier en werkzaam bij De Bierverteller, gaat Bas Koppe door het assortiment van de winkel aan de Twijnstraat. Van lokaal bier tot brouwsels uit de hele wereld.
Ooit bestelde je gewoon een pilsje in de kroeg. Dat is veranderd. Bier is bijna een wetenschap geworden, biersommelier een serieus beroep. In deze podcast van de Nuk proberen we van alle brouwerijen de mooiste biertjes te vinden. Samen met ...
In deze aflevering proeven we de Kellerbier Dunkel van brouwerij Engel uit de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. ...
In deze aflevering proeven we de Medieval Gruit Ale en Celtic Ale van de Utrechtse brouwerij De Leckere. Beide bieren zijn gebrouwen in het kader van het 25-jarig bestaan van de brouwerij. ...
In deze aflevering proeven de Mild van Marble. Een typisch Engelse stijl die tot halverwege vorige eeuw populair was in Engeland. ...
In deze aflevering proeven de Roll With It, in samenwerking gebrouwen door de Engelse brouwerijen The Wild Beer Co. en Bin Day Brewing. De video over het brouwproces is hier te vinden: https://youtu.be/jeUOxdoZWug ...
In deze korte aflevering van de bierpodcast wordt geen druppel geproefd. Bas legt kort uit hoe het in de toekomst zal gaan met de podcast. Luisteraars kunnen gerust zijn, voorlopig gaat de podcast door. Maar verschijnt minder regelmatig dan ...
In deze aflevering proeven we de Fredkin's Cold IPA van Buxton Brewery. ...
In deze aflevering proeven we de Spøkespøke. Een bier voortgekomen uit een samenwerking tussen de Waalse brouwerij Fantôme en het Noorse Eik & Tid. ...
In deze aflevering proeven we de Morpheus Brett Saison van brouwerij Alvinne uit Wallonië. ...
In deze aflevering proeven we Pushing The Envelope. Een oat wine, dus gebrouwen met haver, van de Bredase brouwerij Frontaal. ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.