Aflevering De Eindeloze Festivalzomer Begint, Maar Wie Kan Het Nog Betalen?

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Zwevende Kijker

Haal je fannypack, je zonnebrandcrème en je Qechua-tentje maar van stal, want de lange, alles overweldigende festivalzomer staat weer voor de deur. Van Lowlands tot Best Kept Secret en van Holland Festival tot de Parade: wat kunnen we deze zomer verwachten? Welke bands en acts zijn de moeite waard om te gaan zien? En waarom zijn al die ticketprijzen toch zo ongekend hoog? Dat bespreekt host Esma Linnemann deze week met muziekjournalisten Els de Grefte en Robert van Gijssel, en met theaterrecensent Joris Henquet. Muziek in deze aflevering:

  • Hiqpy - Something (Live)
  • Lambrini Girls - Help Me I’m Gay
  • Brutalismus 3000 (boiler room)
  • Thou - I Feel Nothing When You Cry
  • Spiritbox - Rule Of Nines Host: Esma Linnemann Montage: Tiemen Hageman Eindredactie: Corinne van Duin, Emilie van Kinschot en Julia van Alem Artwork: Sophia Twigt See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
De Zwevende Kijker

De Zwevende Kijker

Gemaakt door: de Volkskrant Eerste aflevering: 04-04-2022

De podcast De Zwevende Kijker heeft in totaal 111 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

De eindeloze festivalzomer begint, maar wie kan het nog betalen?

De Zwevende Kijker · 05-06-2024

00:00 00:25:33